Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper-olcsó kamerás mobil újdonság

Kütyük

Szuper-olcsó kamerás mobil újdonság

Az LG ezúttal a belépőszintű kategóriás mobilok piacán újított.

A dél-koreai székhelyű gyártó Európa-szerte várhatóan valamikor május közepén kezdi meg a kereskedelmi forgalmazását az LG KG130 típusjelzésű készüléknek. Az újdonságról első pillantásra könnyen azt lehet hinni, hogy szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik, később azonban kiderül, hogy bizony tévedünk: a tervezők olyan trükkös designt találtak ki, mely a candybar telefont egy széttolt sliderphone-hoz teszi hasonlóvá.

A 103 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 18 milliméter vastag LG KG130-ban egy kétnormás (900/1800 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy cSTN technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely egyrészt 128×128 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 16 bites színmélységéről (65 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A hátfalban egy 0,3 megapixeles, vagyis VGA felbontású digitális fényképezőgép modul lakozik, mely maximum négyszeres digitális zoomra képes. LED segédfény nincs az optika mellett, de tükröt azért kapunk a pénzünkért.

Említést érdemel még az 1 MB-os belső memória, az 500 férőhelyes telefonkönyv, a 60 másodperces diktafon funkció, a negyvenszólamú polifonikus hangzás, illetve a két gyári játék. A maximum 3 órás beszélgetési-, illetve 8 napos készenléti idejű LG KG130 a német T-Mobile-nál pre-paid csomagban 55 euróba, vagyis mintegy 13.500 forintba fog kerülni. A hazai forgalmazással kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés