Connect with us

Hirdetés

technokrata

iGO 8: máris javítottak a 3D GPS navin – lehet frissíteni!

Kütyük

iGO 8: máris javítottak a 3D GPS navin – lehet frissíteni!

Alighogy megjelent az új iGO 8 a piacon, a fejlesztők máris hozzányúltak egy picit.

Immár lassan három hete, a hazai sajtóbejelentés óta használom nagy megelégedéssel a Nav N Go legfrissebb navigációs alkalmazását, a kereskedelmi forgalomban hivatalosan április 28-án, mintegy 40 ezer forintos áron megjelent iGO 8-at. Gondoltam gyorsan lecsekkolom, hogy esetleg elérhető-e már hozzá némi frissítés, és lám, rá is leltem néhány újdonságra.

Az iGO 8-at tartalmazó, 2 GB-os kapacitású memóriakártyát egy laza mozdulattal kivettem a PDA-ból és behelyeztem a kártyaolvasóba. A Content Manager indítását követően feltűnt egy kis üzenet, hogy bizony megjelent az alkalmazás új verziója, így gyorsan frissítettem is: a korábbi 1.2.657.0 verziójú szoftver átadta a helyét az 1.3.800.0 verziónak.

Ezt követően egy komplett biztonsági mentést készítettem a memóriakártya tartalmáról a számítógépem merevlemezére, vagyis közel 1,7 GB adatról és mintegy 280 file-ról.

A Content Manager jelezte, hogy elérhető az iGO 8-hoz egy 31 MB-os alkalmazás frissítés, melynek letöltését követően a PC-n, ezután pedig a PDA-n is végbement a frissítési procedúra. Érdekesség, hogy az iGO 8 verziószáma maradt a régi (8.0.0.31442), a változások mibenléte pedig egyelőre nem ismeretes, de talán a hétköznapi használat közben minden apró részletre fény fog derülni. (Ahogy arról már beszámoltunk, a Nav N Go a harmadik negyedévben adja majd ki az iGO 8 első frissített térképeit.)



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés