Connect with us

Hirdetés

technokrata

SMS olvasáshoz csak meg kell rázni a mobilt

Kütyük

SMS olvasáshoz csak meg kell rázni a mobilt

Megérkezett a ShakeSMS új verziója.

A mindenképpen ígéretesnek bizonyuló ShakeSMS-ről elsőként január végén, majd pedig március elején írtunk, és most ismét hasonlóképpen cselekszünk, ugyanis elkészült az alkalmazás legújabb, bárki által ingyenesen letölthető változata. A jelenleg 1.02 (Symbian Signed) verziószámot viselő szoftver mérete egyébként mindössze 25 KB.

A ShakeSMS alkalmazást fejlesztő FlipSilent International a telefonunkra beérkező SMS-ek megtekintését szeretné egyszerűbbé és könnyebbé tenni. A fejlesztők szerint az alapprobléma a következő szokott lenni: amikor csipog a telefonunk, hogy új SMS-ünk jött, először ki kell oldani a billentyűzárat, rányomni a beérkezett SMS-re, majd pedig annak elolvastát követően újra le kell zárni a billentyűzetet.

A ShakeSMS révén ez a procedúra jelentősen leegyszerűsödik: az SMS jelzőhang után egyszerűen csak meg kell rázni a telefont a billentyűzár oldásához, az üzenet elolvasása után pedig ugyancsak meg kell rázni a mobilt a billentyűzet letiltásához. Az állítható érzékenységű S60 alkalmazást értelemszerűen olyan okostelefonokra lehet feltelepíteni, melyek beépített mozgásérzékelővel rendelkeznek: ilyen például a Nokia N95, a Nokia N95 8GB és a Nokia N82.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés