Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriás kijelzős, mindentudó GPS navigáció

Kütyük

Óriás kijelzős, mindentudó GPS navigáció

Van szerencsém bemutatni Olvasóinknak az egyik legújabb high-end navit.

A Navigon hivatalosan is bejelentette vadonatúj zászlóshajó modelljét, mely a keresztségben a Navigon 8110 nevet kapta. A készülék előlapját egy gigantikus méretűre sikeredett érintőkijelző uralja, mely nem kevesebb mint 4,8 colos képátlón tárja elénk a különböző vizuális tartalmakat.

A masina lelke a MobileNavigator 7 szoftver, mely a Reality View Pro és Lane Assistant Pro technológiák révén segíti a sofőr tájékozódását még olyan helyzetekben is, amikor egy-egy igen összetett, akár többszintes kereszteződéshez ér. Az LCD-n valós időben láthatóak az adott útszakasz egyes sávjai, a rendszer pedig megmutatja, hogy nekünk pontosan melyik sávot kell használnunk.

A TMC Pro segítségével elkerülhetők a forgalmi dugók és útfelbontások, a fejlett hangfelismerő rendszernek köszönhetően pedig már nem feltétlenül kell begépelni az úticélunkat, hanem e helyett elegendő csupán szóban kimondani azt. A készülékbe nem csak Bluetooth kontroller, hanem FM transzmitter is került, így a hangutasítások akár az autónk hangrendszerén is hallhatóak lehetnek.

Az 533 MHz-es processzorral, 520 MB ROM-mal és 128 MB RAM-mal felvértezett készülék SD memóriakártyákat fogad és miniUSB kimenettel rendelkezik. A 135x85x22 milliméter méretű Navigon 8110 ajánlott végfelhasználói ára 499 euró, vagyis mintegy 128 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés