Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper headset – katonai technológiákkal

Kütyük

Szuper headset – katonai technológiákkal

A fejlett katonai technológiák szépen lassan a mobiltelefóniába is beszivárognak.

A kiváló minőségű mobiltelefonos headsetek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Aliph cég hamarosan be fogja mutatni legújabb termékét, mely minden korábbinál fejlettebb technológiai megoldásokkal büszkélkedhet. A gyártó munkatársai az újgenerációs Jawbone headset kifejlesztése kapcsán felvették a kapcsolatot az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatási és fejlesztő részlegével, ahonnan állítólag hathatós segítséget kaptak.

Az új Aliph Jawbone headset kifejlesztése kapcsán az volt a legfontosabb szempont, hogy a háttérzajokat a lehető legminimálisabbra csökkentsék. Magyarul az volt a cél, hogy amikor valaki a fülére helyezi a headsetet és telefonos beszélgetést kezd, akkor a telefonáló felek csak és kizárólag az emberi hangot hallják, a környezeti zajokat pedig egyáltalán ne.

Az Aliph szerint az úgynevezett Noise Shield, vagyis Zaj Árnyékolás technológia a katonaságnál már bizonyított, így a hétköznapi életben sem csalódunk majd benne. A Noise Shield lényege, hogy a headsetben a szokásostól eltérően nem egy, hanem két mikrofont találunk, valamint egy kiegészítő érzékelőt, melyek összevéve rengeteg akusztikus információt biztosítanak a megfelelő zajelnyomáshoz.

A nem csak nagy tudású, hanem egyben elegáns megjelenésű Aliph Jawbone headset ára, illetve piaci debütálásának pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés