Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Vodafone első saját 3G mobilja

Kütyük

Itt a Vodafone első saját 3G mobilja

A Vodafone bemutatta első saját típusjelzéssel ellátott 3G mobiltelefonját.

A Vodafone 710 típusú készülék természetesen nem a Vodafone saját fejlesztése: a kagylóformájú készülék egy kínai gyártónál, a Huawei Technologies-nél készül, még pedig egy a két cég között idén februárban létrejött együttműködési megállapodás értelmében.

˝A Vodafone 710 cégünk első saját branddel ellátott 3G készüléke, mely a vásárlók számára alacsony áron kínál fejlett technológiát˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Jens Schulte-Bockum, a Vodafone egyik igazgatója.

Az egész pontosan 99 gramm tömegű clamshell telefon alaphelyzetben 91 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 24 milliméter vastag. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék 1,3 megapixeles digitális fényképezőgéppel van felvértezve, melynek segítségével maximum 1.280×960 képpontos fotók készíthetők. A belső memória 16 MB-os kapacitással bír, és miniSD memóriakártyákkal bővíthető.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző egy középkategóriás darab, már ami a 176×220 pixeles felbontását, illetve 262 ezer színárnyalatát illeti. Említést érdemel továbbá a Bluetooth kompatibilitás, az elektronikus levelezési kliens, az MP3 zenelejátszó funkció, illetve a 3 órás beszélgetési és 300 órás készenléti idő.

Az európai kereskedelmi forgalmazás ebben a hónapban kezdődik meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés