Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csokimobil – ilyen a kínai másolat!

Kütyük

Csokimobil – ilyen a kínai másolat!

A kínai mobiltelefon másoló iparágnak nem tartott sokáig, hogy lemásolja a mostanság oly népszerű LG csokimobilokat.

Egy kínai gyártó, a Zikom a napokban jelentette be azt a Z200 típusjelzésű készüléket, mely mind külső jegyeit, mind pedig szolgáltatási körét illetően igen csak hasonlít az Európában idén májusban debütált első csokitelefonra, az LG KG800-ra.

A fekete, illetve fehér színváltozatokban kapható Zikom Z200 egy 18 milliméter vastag és 74 gramm tömegű, divatos megjelenésű sliderphone, vagyis szétcsúsztatható kialakítású mobil. Ahogy azt már az eredeti csokitelefokonon megszokhattuk, a fedlapon elhelyezett gombok vörös színben pompáznak és aktiválásukhoz nem kell megnyomni, hanem elég csak megérinteni őket.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) kínai újdonság GPRS Class 10 kompatibilis, belső memóriája pedig 64 MB-os kapacitással bír. A hátul elhelyezett vakus digitális fényképezőgép az LG KG800-hoz hasonlóan 1,3 megapixeles felbontással bír, a 262 ezer színárnyalatú TFT LCD azonban csak 128×160 pixeles felbontású.

Az alaphelyzetben 87 milliméter hosszú és 45 milliméter széles Zikom Z200 microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető (maximum 1 GB).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés