Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Z360: 3G csúszka – olcsón!

Kütyük

Samsung Z360: 3G csúszka – olcsón!

A Samsung most debütált legújabb csúszkamobilja egy a középkategóriában versenyző 3G készülék.

A keresztségben Samsung SGH-Z360 nevet kapott újdonság a wireless funkciók egész tárházát vonultatja fel, hiszen a telefon nem csak GPRS, hanem EDGE és UMTS hálózatokban is használható, no és persze a Bluetooth vezeték nélküli adatátviteli technológia sem hiányzik belőle.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 176×220 képpontos felbontással rendelkező TFT kijelző gondoskodik, mely 262 ezer színárnyalattal büszkélkedhet. A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a 3G videóhívás szolgáltatás miatt pedig egy alacsonyabb felbontású kiegészítő kamera is került az előlapra.

Az alaphelyzetben 96,8 milliméter hosszú, 47,7 milliméter széles és 18,5 milliméter vastag készülék tömege 95 gramm. A 30 MB kapacitású belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, az MP3 zenelejátszó pedig akár a háttérbe húzódva is képes működni.

A 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyártó által közölt adatok szerint maximum 200 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-Z360 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés