Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyorsabb internetezés notebookkal

Kütyük

Gyorsabb internetezés notebookkal

Web’n’walk – 3,6 megabit másodpercenként.

A T-Mobile és a Sony VAIO együttműködésbe kezdett bizonyos európai országokban, melynek célja a laptopot használó ügyfelek számára gyorsabb mobilinternet-hozzáférés biztosítása. A Sony VAIO laptopok 3,6 Mbps adatátviteli sebességet tesznek lehetővé az internetes barangolás, illetve fájlok letöltése során – felhasználva HSDPA mobilinternet technológia legújabb vívmányait. A termék az Express Card interface megoldás révén minimálisra csökkenti az energiafelvételt, növelve az akkumulátor rendelkezésre állását.

A web’n’walk – a T-Mobile gyors internet-hozzáférést kínáló megoldása – lehetővé teszi a HSDPA (Highspeed Downlink Packet Access) technológia második szakaszába történő átlépést, ahol a jelenlegi 1,8-ról 3,6 Mbps-ra növekszik a maximális adatátviteli sebesség. A Sony VAIO és a T-Mobile közös ajánlata a HSDPA fent említett második generációját kínálja.

A T-Mobile International és a Sony VAIO közös ajánlatukat a tervek szerint Németországban, Ausztriában és Nagy-Britanniában vezetik be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés