Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legjobb mobilcuccok tanulóknak

Kütyük

A legjobb mobilcuccok tanulóknak

Cikkünkben számos mobil eszközt mutatunk be a Bluetooth nyomtató adaptertől kezdve az apró összecsukható billentyűzetekig, és hátizsákokig. Szóba kerülnek a biztonsági zárak, a dokkolók, a biztonsági szűrők, a notebook hűtők és néhány szoftver is.

Írta: Mark Raby
Sokunkkal megtörtént már, hogy egy látszólag technológiai-érdeklődésű kölyök, akit lebilincsel a laptop látványa, lopva figyelte, mit is csinálunk éppen. S mivel a legtöbb notebook kijelző széles szögből látható, a leskelődők számára szabad a terep. Legalábbis akkor, ha nincs egy 3M privát szűrőnk (privacy filter).

A használata egyszerű: csak a képernyő elé kell tenni a szűrőt, ami az általunk látott képet nem változtatja meg lényegesen, más szögből viszont senki sem lát majd egy kukkot sem.

A 3M szűrője úgy van kialakítva, hogy a monitor vezérlői, illetve hangszórója ne legyenek elfedve. Védőként is szolgál, hiszen így nehezebben karcolható meg a kijelző felülete. A szűrő segít csökkenteni a tükröződést is, ami a sok ablakkal ellátott helyeken jelenthet nagy segítséget (pl. tanterem).

A 3M Privátszűrő segít megvédeni minket a leskelődőktől, ami hatalmas segítség lehet, ha meggátolja az identitáslopást, s ezzel pénzünk elszívását a bankszámlánkról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés