Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Ultra Edition 11.8 – a titkos 3G kagylómobil!

Kütyük

Samsung Ultra Edition 11.8 – a titkos 3G kagylómobil!

A Samsung hamarosan két új, Ultra Edition sorozatú mobiltelefonnal fog megjelenni a piacon, melyek közül mi most a kagylóformájú változattal foglalkozunk.


A keresztségben Samsung Ultra Edition 11.8 nevet kapott készülék vastagsága a már ismert típusjelzési séma ismeretében könnyen kikövetkeztethető: egész pontosan 11,8 milliméter.

A Samsung SGH-Z620 néven is ismert készülék magnézium házat kapott, vagyis igazán masszív kialakítású. Z sorozatú Samsung mobil lévén a telefon nem csak GPRS, hanem gyors 3G hálózatokban is használható. Természetesen videótelefonálni is lehet a segítségével, ettől függetlenül azonban nem két, hanem csak egy kamera kapott helyet benne. Az elforgatható optikás digitális fényképezőgép lelke egy 2 millió képpontos CMOS képszenzor. Az elkészült fotók és videók a 128 MB-os integrált memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy nagyméretű, 2,3 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, mely egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontásáról, másrészt 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg.

A Samsung Ultra Edition 11.8 forgalmazása előreláthatólag idén decemberben kezdődik majd meg – az ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés