Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új mobiltelefon: 5 hétig üzemel egy feltöltéssel!

Kütyük

Új mobiltelefon: 5 hétig üzemel egy feltöltéssel!

A Philips új mobiltelefonja azoknak készült, akik utazás közben sokszor hosszú napokig, esetleg hetekig nem tudják (kívánják) feltölteni telefonjuk akkumulátorát.


A holland gyártó Philips 9@9d névre keresztelt elegáns készüléke a középkategóriás mobilok piacán áll hadrendbe. A telefon érdekessége, hogy nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora optimális esetben egyetlen feltöltéssel nem kevesebb mint 850 órás készenléti időt képes biztosítani. 850 óra az több mint 35 nap, ami ugyebár 5 hét.

A mindössze 96 gramm tömegű Philips újdonság hátuljában egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modult helyeztek el a fejlesztők, mely többek közt LED-alapú segédfényt is kapott. A kijelző sajnos nem TFT, hanem csak cSTN technológiájú és egész pontosan 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), GPRS Class 10 és Bluetooth kompatibilis Philips 9@9d 18 MB-os belső memóriával bír, memóriakártyákat viszont sajnos nem kezel.

Megjegyzendő, hogy a Philips termékkínálatában fellelhető egy olyan telefon is (Philips 9@9a), melynek készenléti ideje 1.000 óra, beszélgetési ideje pedig 10 óra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés