Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotóbemutató a vadonatúj Nokia 6070-ről

Kütyük

Fotóbemutató a vadonatúj Nokia 6070-ről

Az ismerős Nokia formavilágot megtestesítő Nokia 6070 alapvető kamerafunkciókat és sztereó FM rádiót kínál elérhető áron – derült ki a finn vállalat mai budapesti sajtórendezvényén.


Az egyszerűen használható és megbízható készülék nagy, színes kijelzőjének, letisztult billentyűzetének, és az intuitív és jól ismert Nokia Series 40 felhasználói felületnek köszönhetően nagyszerűen használható.

A Nokia 6070 sokoldalú funkciókészletet biztosít az egyszerű üzenetküldéshez, többek között SMS, MMS, Nokia Xpress hangüzenet-küldés, e-mail és azonnali üzenetküldés áll a felhasználó rendelkezésére. A hangkommunikációs szolgáltatások között Push to Talk, hangrögzítő, és beépített kihangosító található, amelyet infravörös interfész egészít ki. Az XHTML böngészővel könnyen megtalálhatók a hírek, a gyors EDGE kapcsolatot kihasználva pedig egyszerűen feltölthetők és megoszthatók másokkal a fényképek. A telefon sztereó FM rádiója, valódi dallam, MP3 és többszólamú MIDI csengőhangjai pedig még több szórakozást ígérnek.

A háromsávos Nokia 6070 ((E)GSM 850/1800/1900) vagy (E)GSM 850/1800/1900) várhatóan 2006 második negyedévében jelenik meg, ára pedig adók és kedvezmények nélkül 135 euró körül mozog majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés