Connect with us

Hirdetés

technokrata

50 százalékkal gyorsabb böngészés mobilokon

Kütyük

50 százalékkal gyorsabb böngészés mobilokon

Az Opera Mini új verziója mindenképp megér egy próbát.

Az Opera Software a napokban Las Vegas-ban megrendezett CTIA Wireless kiállítást használta fel arra, hogy bejelentse: elkészült a mobiltelefon felhasználók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Opera Mini legújabb változata. Ez az új kiadás egész pontosan a 4.1-es verziószámot viseli magán, de gyorsan hozzátenném, hogy ez egyelőre még nem a végleges, hanem csak az előzetes, béta verzió.

A bárki által könnyen beszerezhető és egyszerűen kipróbálható Opera Mini 4.1 beta minden korábbinál gyorsabb böngészést tesz lehetővé, a fejlesztők ugyanis nem kevesebbet állítanak, mint hogy az Opera Mini 4.0-hoz képest akár 50 százalékkal fürgébb az új verzió. Újdonság az URL Autocomplete funkció, mely a webcímek beírásakor nem kevés gombnyomástól kímélhet meg bennünket, ezenkívül pedig most már arra is lehetőség van, hogy a böngészőbe betöltött oldalakat elmentsük a memóriába, majd pedig később off-line módon olvasgassuk azokat.

Megújult továbbá a keresőfunkció, illetve a szoftver rendkívül egyszerű és kényelmes állomány fel- és letöltést biztosít a számunkra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a mostani béta verzió után körülbelül mikor jelenik majd meg a végleges változat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés