Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős, GPS-es okostelefon – olcsón!

Kütyük

Érintőkijelzős, GPS-es okostelefon – olcsón!

A HTC legújabb fejlesztése egy elérhető árú, GPS-es okostelefon.

A mellékelt kémfotón látható készülék a Pharos fejlesztési kódnevet viseli magán, és minden valószínűség szerint HTC P3470 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban, de hogy pontosan mikor (talán a CeBIT-en), azt egyelőre nem tudni. A masina méret- és tömegadatai egyelőre ismeretlenek, mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy ezúttal egy az átlagnál kisebb készülékhez van szerencsénk.

A HTC TouchFLO kompatibilis újdonságban egy 2,8 colos képátlóval rendelkező, érintésérzékeny TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, illetve 65 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. A hátfalba szerelt kamera 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású.

Kár, hogy a készülék ˝agya˝ egy nem éppen mai darabnak nevezhető, mindössze 200 MHz-es frekvenciájú Texas Instrument OMAP processzor, ami egyébként 128 MB RAM és 256 MB Flash ROM társaságát élvezi. Wi-Fi, HSDPA és UMTS nincs a HTC Pharos-ban, de EDGE, GPRS, integrált GPS-vevő és Bluetooth 2.0 szerencsére igen. A Windows Mobile 6 operációs rendszerű, illetve 1.100 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt smartphone várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés