Connect with us

Hirdetés

technokrata

VoIP a Microsofttól

Kütyük

VoIP a Microsofttól

A Microsoft fel kívánja gyorsítani az „egységes kommunikációra” vonatkozó elképzeléseinek megvalósítását: a különböző kommunikációs csatornák (e-mail, azonnali üzenetek, SMS, beszédhang/telefon, valamint hangos-, videó- és webes konferencia) egységbe forrasztását.

A zürichi székhelyű media-streams.com által fejlesztett technológia révén a Microsoft a Microsoft Office valós idejű kommunikációs platformján is használható VoIP technológiát kínál ügyfelei számára, a Microsoft Office Live Communications Server rendszerre támaszkodva. A VoIP technológia az infómunkások számára nagyobb rugalmasságot biztosít, olyan, mindenütt jelen lévő képességeket jelent, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a leggyakrabban használt szoftvereken és szolgáltatásokon keresztül még nagyobb hatékonysággal tudjanak együtt dolgozni.

A svájci cég felvásárlásával a Microsoft célja, hogy VoIP alapú kommunikációs megoldásokat fejlesszen, illetve új lehetőségeket teremtsen a Microsoft valós idejű együttműködési (Real-Time Collaboration) technológiáját alkalmazó felhasználók és partnerek számára.

„A media-streams.com VoIP technológiája a Microsoft valós idejű együttműködési platformjának része lesz, és ezzel a platform értékesebbé válik a felhasználók, illetve partnereink számára.” – mondta Anoop Gupta, a Microsoft valós idejű együttműködéssel foglalkozó csoportjáért felelős alelnök.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés