Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung E360: óriási tudás és elegancia – kevés pénzért

Kütyük

Samsung E360: óriási tudás és elegancia – kevés pénzért

A Samsung végre az olcsóbb kategóriába tartozó mobiltelefonokban is meghonosítja a gyorsabb adatátviteli technológiákat.


A most debütált Samsung SGH-E360 3G hálózatokban ugyan még nem használható, de legalább elmondható róla, hogy a jó öreg GPRS mellett a modernebb EDGE adatátvitelt is támogatja. A divatos széthajtható kialakítású, rejtett antennás készülék csukott helyzetben 87 milliméter hosszú, 45,5 milliméter széles és 22,5 milliméter vastag, illetve egész pontosan 79 grammot nyom a mérlegen.

Az SGH-E360-ba két darab, 65 ezer színárnyalatú TFT kijelző került, melyek közül a kívül elhelyezett LCD 96×96 pixeles, a belül elhelyezett display pedig 128×160 képpontos felbontással rendelkezik. A külső kijelző alatt három dedikált zenegombot helyeztek el a fejlesztők – ilyet korábban többek közt az SGH-E720-as modellen láthattunk. Az MP3 (AAC) lejátszón kívül szólnunk kell még a húszcsatornás sztereó FM rádióról, mely RDS funkcióval büszkélkedhet.

Kár, hogy a beépített digitális fényképezőgép csak VGA (640×480 pixel) felbontású, és hogy nincs vakuja, de legalább videórögzítésre is alkalmas. A további fontosabb specifikációk közé tartozik a 80 MB-os belső memória, a Java MIDP 2.0 támogatás, a Bluetooth kontroller, valamint az elektronikus levelezési kliens.

A Samsung SGH-E360 ára 200 euró, vagyis mintegy 50 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés