Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia L´amour divatmobilok Magyarországon is

Kütyük

Nokia L´amour divatmobilok Magyarországon is

A Nokia a mobiltelefonok formatervezésének új területeit kutatva három, a divat által ihletett mobiltelefont mutatott ma be Budapesten: a Nokia 7360, a Nokia 7370, és a Nokia 7380 készüléket.

Az eklektikus Nokia L´Amour kollekció inspirálta S. Hegyi Lucia divattervezőt, akinek első terveit is megismerhették a sajtó képviselői a budapesti bemutatón. Az első megvalósult ruhát Gubás Gabi színművésznő viselte a Festetics Palotában, ahol az eklekticizmus jegyében DJ totpeti klasszikus zenék modern feldolgozását mutatta be.

˝Megragadott a telefon lágy és könnyed, de lendületességet magában rejtő vonalvezetése, melyet a szabásvonalakban hoztunk vissza. Továbbá izgalmas kihívás volt, hogy a kézműves hagyományokat ötvözzük a modern kor anyagkaraktereivel˝ – vázolta inspirációját S. Hegyi Lucia.

A L’Amour sorozat tagjai az ellentétek csodálatos egyvelegét kínálják: a készülékek a kulturális és népművészeti hatásokat a váratlanság felemelő érzésével ötvözik. A kézművességre és a régiségekre utaló jegyek természetes anyagokban, színekben és mintákban öltenek testet, az alkotóelemeknek pedig minden egyes részletét igazi szenvedéllyel dolgozták ki, és ˝gyúrták˝ össze egésszé.


A L´Amour kollekció tervezése és fejlesztése során a Nokia formatervezési csapata számára a borostyánkő, a kerámia, a türkiz, a selyem és a lakk jelentette az inspiráció forrását. Kézműves technikák, például a zománcozás vagy a gravírozás ihlették meg a tervezőket, amikor a kollekció egyes modelljeinek grafikáit, anyagait, borítását, és színvilágát kiválasztották.

Nokia 7380: A kifinomult ízlés tükre
A Nokia 7380 elegáns és vonzó, gravírozott tükrös felülete, illetve a diszkrét, billentyűzet nélküli telefonálás vonzza a pillantásokat, sőt, a bámuló tekinteteket. A bőrborítás és a tükrös kijelző diszkréten eltakarja a kifinomult technológiát, amely többek között két megapixeles kamerát és hangfelismeréses tárcsázási funkciót is biztosít. A L´Amour kollekció főszereplője, a Nokia 7380 azokat a divatot formáló férfiakat és nőket célozza meg, akik szeretnek a figyelem középpontjába kerülni, és nem bánják, ha az élet nemesebb dolgaira kicsivel többet kell áldozniuk.


Nokia 7370: Megfordulnak utána
A váratlanság érzését magában hordozó Nokia 7370 kifordulva nyílik ki és tárja elénk az elegánsan elrejtett billentyűzetet. Az elegáns fém szegélybe gravírozott csodálatos minták a bőrdíszművesség által inspirált borításra rímelnek, az összhatás pedig a romantikát és az egzotikum érzését sem nélkülözi. A telefon azonban nem csupán a szépségről szól: fejlett technológiák, például 1,3 megapixeles kamera és háromdimenziós hanghatások garantálják, hogy a Nokia 7370 napjaink technológiáját a legfrissebb divattrenddel együtt biztosíthassa. A Nokia 7370 kétféle színvilággal: kávébarna és mély borostyánkő színben lesz kapható. Mindkét modellhez külön grafikasorozat, kijelzővédő és kameragomb tartozik.


Nokia 7360: Elragadó, szépséges és kompakt
Az anyagok, a grafikák, és a színválaszték garantálja, hogy ez a telefon kitűnik a tömegből. A divatra odafigyelő nők és férfiak értékelik majd a Nokia 7360 minta-, és színkavalkádját, amelyet tökéletesen kiegészítenek az elegáns tartozékok, többek között szíjak és hordtáskák. A Nokia 7360 a L´Amour sorozatra jellemző két színvilágban, kávébarnában és mély borostyánban is kapható lesz. Mindkét modell egyedi grafikakészlettel, kijelzővel, és tartozékokkal rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés