Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: Sharp GX40 – a nagy csalódás!?

Kütyük

Exkluzív: Sharp GX40 – a nagy csalódás!?

Minden jel arra mutat, hogy a Vodafone hamarosan be fogja jelenteni a Sharp GX30(i) sokak által várva utódmodelljét.


Az FCC-től a napokban kiszivárgott némi információ a Sharp GX40-nel kapcsolatban, melyek azonban alaposan lehűtik a kedélyeket. A Sharp újdonsága sajnos csak a 900/1800/1900 MHz-es GSM hálózatokban használható, vagyis a 3G támogatásról ez esetben le kell mondanunk.

A széthajtható kialakítású mobiltelefon csukott helyzetben 93 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 23 milliméter vastag, vagyis némileg nagyobb a GX30-nál, viszont kisebb a Sharp 703-nál. Jó hír, hogy az antenna végre már nem kívül kapott helyet.

A legnagyobb csalódás, hogy a GX40 nem kapta meg a Sharp 902 féle 2 megapixeles digitális fényképezőgép modult. E helyett egy 1,3 megapixeles kamerával kell megelégednünk, ami nem számít jelentős előrelépésnek az elődmodell 1 megapixeléhez képest.

A 2 colos képátlójú belső folyadékkristályos kijelző hozza a formáját: a 240×320 pixeles felbontás és a 262 ezer színárnyalat káprázatos vizuális megjelenítésre képes. Érdekesség, hogy a 72×48 képpont kiegészítő display ezúttal nem színes, hanem csak monokróm.

A GX30-nál körülbelül 20 grammal könnyebb GX40 miniSD (Secure Digital) memóriakártyák révén bővíthető és kapható lesz hozzá egy opcionális sztereó headset.

A hivatalos bejelentésre még várnunk kell, a további (végleges) specifikációk majd akkor fognak kiderülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés