Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola L6: még egy ultra-vékony mobil

Kütyük

Motorola L6: még egy ultra-vékony mobil

A Motorola az L6 mobiltelefon révén minden korábbinál szélesebb vásárlórétegek számára szeretné elérhetővé tenni az ultra-vékony kialakítású készülékeket.


Míg a divatteremtő Motorola V3 RAZR nem kevesebb mint 150 ezer forintos áron debütált, addig a Motorola L6-ért várhatóan csak 50 ezer forint körüli összeget kell majd fizetnünk. A két készülék közötti leglényegesebb eltérés, hogy míg a V3 kagylóformájú, addig az L6 hagyományos kialakítású, viszont az ultra-vékonyság mindenképpen közös vonás.

A korábban V280 nevet viselt Motorola L6 114 milliméter hosszú és 49 milliméter széles, azonban ennél sokkal érdekesebb, hogy vastagsága mindössze 12 milliméter: az embernek olyan érzése támad, mintha a telefonon átment volna egy úthenger. A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésű, rejtett antennás telefonba egy TFT LCD került, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontással bír, másrészt pedig több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé varázsolni. A 85 gramm tömegű új jövevénybe sajnos egy mindössze VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású digitális fényképezőgép került, ez azonban a kedvező ár ismeretében bocsánatos bűnnek tekinthető. A négyszeres digitális zoomos kamera egyébként 176×144 pixeles felbontású videókat is képes felvenni.

A 820 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint mintegy 310 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt tesz lehetővé. Az ezer férőhelyes címjegyzékkel ellátott Motorola L6-nak a belbecs tekintetében nem igazán van szégyenkezni valója: GPRS, EDGE, Bluetooth, Push To Talk, MP3 lejátszó, Java MIDP 2.0 támogatás és WAP 2.0 böngésző is van benne.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés