Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindent verő PDA: 30 GB-os winchester, Wi-Fi és gigant kijelző!

Kütyük

Mindent verő PDA: 30 GB-os winchester, Wi-Fi és gigant kijelző!

Érkezőben van egy újgenerációs PDA, mely alaposan fel fogja adni a leckét a riválisoknak.


A Tinnos által kifejlesztett készülékben egy átlagon felüli méretekkel rendelkező, 4,3 colos képátlójú érintőkijelző teljesít szolgálatot, mely 16:9-es képaránya révén ideális megoldást jelent filmek megtekintéséhez. Ezek a filmek lehetnek egyrészt a masinán eltárolt DivX, vagy WMV9 anyagok, másrészt pedig élő DMB televíziós adások.

A 131 milliméter széles, 76 milliméter hosszú és 22 milliméter vastag újdonság tömege körülbelül 200 gramm és ebben már benne foglaltatik a 30 GB kapacitású, 1,8 colos merevlemez tömege, a lítium-polimer akkumulátoré viszont még nem. Egy feltöltéssel egyébként maximum 4 órán keresztül lehet TV-t nézni, illetve körülbelül 10 órán keresztül zenét hallgatni.

Az USB 2.0 interfészes Tinnos PDA-ból természetesen a nagy felbontású digitális fényképezőgép sem hiányozhat: a CMOS technológiájú képszenzor felbontása 1.600×1.200 képpont. Említést érdemel továbbá a 3,5 colos audiocsatlakozó aljzat, a Wi-Fi kontroller, a Windows Mobile 5.0 operációs rendszer, valamint az SD (Secure Digital) kompatibilis bővítőslot.

A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés