Connect with us

Hirdetés

technokrata

Duplán szétcsúsztatható HSDPA mobiltelefon az LG-től

Kütyük

Duplán szétcsúsztatható HSDPA mobiltelefon az LG-től

Az LG Electronics a napokban megrendezett Expo Com Korea 2006 rendezvényt használta fel arra, hogy fellebbentse a fátylat egyik vadonatúj mobil készülékéről.


Az LG SH100 típusjelzésű újdonság kapcsán kiemelendő a HSDPA támogatás. Mint ismeretes, egy hagyományos 3G mobillal maximum 384 Kbit/s sebességű letöltést lehet elérni, ezzel szemben az LG 3,5G kompatibilis telefonja immár nem kevesebb mint 1,8 Mbit/s-os download sávszélességet biztosít a felhasználó számára. Ez már elegendő ahhoz, hogy mobil körülmények között is ADSL sebességgel böngésszük a világhálót, illetve akár ahhoz is, hogy VoD (Videon on Demand) rendszerben kiváló minőségű videóanyagokat töltsünk le, illetve tekintsünk meg a telefonon.

A többek közt videótelefonálásra is alkalmas LG SH100 teljesen egyedi kialakítást kapott, ami konkrétan azt jelenti, hogy a telefont a hagyományostól eltérően nem csak függőlegesen, hanem vízszintes irányban is ketté lehet csúsztatni. A speciális dual-slider készülék a mai elvárásoknak megfelelően Bluetooth kompatibilis és fejlett állománykezelő alkalmazást tudhat magáénak.

A telefon pontos méretei és kijelző adatai egyelőre ismeretlenek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés