Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új hordozható Sony navigációs eszközök

Kütyük

Új hordozható Sony navigációs eszközök

A Sony egy apró és divatos formájú, teljes mértékben hordozható, praktikus navigációs eszközt mutatott be.


Az új NAV-U család 3,5 colos, 80 fokos nézési szöggel rendelkező érintőkijelzője optimális használatot biztosít. Minden Nav-U termék csatlakoztatás után azonnal működőképes, melyet egy praktikus, egyszerűen felerősíthető tapadókorongos tartó és villámgyors leválasztási funkció egészít ki. A Sony GPS áramkör nagy pontosságú pozícionálása és a hosszú élettartamú akkumulátor gondoskodik arról, hogy a felhasználók soha többé ne tévedhessenek el.

Az ötletes, felhasználóbarát grafikus felhasználói felület egyszerűen leolvasható ikonjai és hatékony menükezelése jóvoltából a termék használata ösztönösen elsajátítható. Az NV-U50 és NV-U70 modellek dinamikus elkerülő útvonal funkciójukkal és ahol elérhető, a TMC-n (Traffic Message Channel – Közlekedési Üzenetküldő Csatorna) át fogadott valós idejű közlekedési információkkal garantálják a stresszmentes vezetést. A lehető legjobb útvonal automatikusan kerül kiszámításra és folyamatosan frissül a beérkező információk alapján, gondoskodva így afelől, hogy a felhasználó mindig a legjobb úton haladjon.

Az NV-U50 és NV-U70 a GPS-rendszerek közül a világon először rendelkeznek kétutas hagszóróval, mellyel helyzetüktől függetlenül is kristálytisztán érthető hangos útmutatást adnak, hála a hátul található 1,6 colos mélysugárzónak és az elöl lévő magassugárzónak.

Az NV-U50 felhasználók választott régiójukon belül széles lefedettséget élvezhetnek, ami akár öt országra vagy szomszédos városra is kiterjedhet az egyes termékek esetében. Az NV-U70 teljes európai lefedettséget biztosít (27 ország 15 nyelven, DVD-n), ami gondtalan utazást tesz lehetővé az egyes országokon át, még a leghosszabb útvonal esetén is. A nyelvek között megalálható az angol, francia, spanyol, német, olasz, holland, svéd, görög, portugál, finn, cseh, norvég, lengyel, dán és flamand.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés