Connect with us

Hirdetés

technokrata

Yahoo! szolgáltatások immár Nokia okostelefonokon is

Kütyük

Yahoo! szolgáltatások immár Nokia okostelefonokon is

Mostantól már Nokia okostelefonok segítségével is igénybe vehetőek a Yahoo! különböző információs és szórakoztató Internetes szolgáltatásai.


A két vállalat munkatársai közös sajtótájékoztató keretein belül számoltak be arról, hogy a Nokia smartphone készülékeket használók első körben a Yahoo! adatkommunikációs (e-mail), információ kereső, illetve csengőhang, háttérkép és mobiljáték letöltő szolgáltatásait vehetik igénybe, a későbbiekben pedig várhatóan tovább fog bővülni a szolgáltatási kör.

˝Úgy gondoljuk, hogy fokozatosan mobilizálódó életünkben egyre nagyobb jelentősége van annak, hogy lényegében bárhol és bármikor hozzájuthassunk a minket érdeklő informatív, illetve szórakoztató tartalmakhoz. A Yahoo!-val kötött szerződésünk fontos szerepet játszik az online életstílusra történő átállásban. A mobil előfizetők mostantól akár már telefonjukon is igénybe vehetik a korábban csak személyi számítógépek segítségével elérhető Yahoo! szolgáltatásokat˝ – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Harry Santamaki, a Nokia Multimedia üzletfejlesztési részlegének alelnöke.

A Yahoo! használatához olyan, Series 60 alapú, Symbian operációs rendszerű Nokia telefonokra van szükség, mint amilyen például a Nokia 6600, 6630, 6680, 7600, vagy 7610.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés