Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens SP65: itt a Siemens S65 kamera nélküli új verziója

Kütyük

Siemens SP65: itt a Siemens S65 kamera nélküli új verziója

A most debütált Siemens SP65 tulajdonképpen nem más, mint a tavaly bemutatkozott Siemens S65-ös üzleti mobiltelefon kamera nélküli új változata.


A német gyártó szerint nem mindenkinek van szüksége arra, hogy mobiltelefonja fényképezni is tudjon, sőt egyes munkahelyeken manapság már kifejezetten tiltják a kamerás készülékek használatát. A Siemens éppen ezért piacra dobta S65 típusjelzésű sikermodelljének fényképezőgép mentesített új verzióját, a Siemens SP65-öt.

A müncheniek ezen legfrissebb üdvöskéje mind külcsín, mind pedig belbecs tekintetében 99 százalékban megegyezik a Siemens S65-tel, az egyetlen különbség a kamera hiánya. A mindössze 98 grammos, 108x45x18 milliméteres telefon üzleti ügyeink intézésében is tökéletes partner. Összehangolhatjuk számítógépünkkel illetve a Microsoft Office és Lotus Notes levelezőprogramokkal, Bluetooth-on, infravörös, USB és soros portokon keresztül küldhetünk adatokat, a PIM (Personal Information Management) segítségével pedig az irodánktól távol is megválaszolhatjuk bejövő üzeneteinket.

A naptárfunkció segít bennünket, hogy könnyedén megszervezzük és számon tartsuk üzleti elfoglaltságainkat és magánéletünket. A cserélhető memóriakártyának köszönhetően további 32 MB tárolóhely áll rendelkezésünkre, hogy adatfile-okat és prezentációkat mentsünk el. A telefon mintegy 250 óra készenléti idővel és 6 óra beszédidővel rendelkezik. A Siemens SP65-be nagy méretű, 132×176 pixeles felbontású, 65 ezer színárnyalatú TFT kijelző került.

A német Vodafone-nál a Siemens SP65 előfizetéssel 49,90 eurós, előfizetés nélkül pedig 499,50 eurós áron kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés