Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új mobil a Motorola-zenerajongók számára

Kütyük

Három új mobil a Motorola-zenerajongók számára

A Motorola három új, a zenei élvezeteket előtérbe helyező készüléket mutatott be, amelyek vonzó áron kínálnak sokféle stílust a mobiltelefonos zenerajongók számára. A termékcsaládhoz a következő készülékek tartoznak: a MOTOROKR EM30 egy hagyományos formájú telefon, amely a Motorola ModeShift technológiájával rendelkezik, a MOTO EM330 egy speciális hangfunkciókkal és érintés érzékeny gombokkal ellátott kagyló formájú készülék, míg a MOTO EM325 az FM rádiózást új értelemben használó, szétcsúsztatható telefon.

“Díjnyertes ROKR E8 készülékünk útján tovább haladva zenei termékcsaládunk legújabb telefonjai mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé teszik a mobiltelefonos zenehallgatást és az új zenék felfedezését” – mondta Steve Lalla, a Motorola mobiltelefon gyártó részlegének alelnöke. “A Motorola most bemutatott telefonjai akkor és ott szolgáltatják a zenét, amikor és ahol Ön szeretné.”

ROKR EM30: 50% beszélgetés, 50% zene, 100% egyéniség

#img1#A ROKR EM30 készülék az egyik pillanatban mobiltelefon, a következő pillanatban viszont zenelejátszójává alakul át. A Motorola innovatív ModeShift technológiájának köszönhetően a készüléken mindig csak azok a billentyűk világítanak, amely funkciót a felhasználó épp használja. Zenei üzemmódban pirosan világítanak a gombok, míg telefon üzemmódban fénylő kék színűre vált a billentyűzet.

A beszélgetés és a szövegírás alapfunkcióikon kívül a ROKR EM30 készülék a zenerajongók számára olyan nagyszerű funkciókkal rendelkezik, mint a torzításmentes hangvisszaadás és a villámgyors MP3 letöltés a kedvenc dallamok meghallgatásához. A rádiós műsorszórási adatátviteli (RDS)technológia segítségével a felhasználók megtekinthetik az FM rádióban hallható dal címét és előadóját. A ROKR EM30 készülék 3,5 mm-es sztereó-fejhallgató bemenete szinte bármilyen fülhallgató használatát lehetővé teszi, a Windows Media Player 11 -es programmal való kompatibilitás pedig a világ több mint 200 online zenei áruházából biztosítja a zeneszámok letöltésének szabadságát.

MOTO EM330: Hangteljesítmény

A MOTO EM330 mobiltelefon a jól ismert kagyló formába öntve kínálja az igazi zenei élmények elérését, és lehetővé teszi a felhasználók számára a zene érintés érzékeny billentyűkkel történő szabályozását. A telefon előlapján a flip felnyitása nélkül is látható az előadó neve és a dal címe.

Az EM330 készülék olyan hangfunkciókkal rendelkezik, amelyek javítják a zenei teljesítményt. A 3D hanghatás minőségi és térbeli hangzást biztosít, az equalizer pedig 11 előre beállított zenei műfajt kínál az optimális zenehallgatáshoz, beleértve a Rock, a Reggae és a Pop műfaját is. A felhasználók akár kilenc decibelre is növelhetik a basszust.

MOTO EM325: Szerezze meg, amire szüksége van

A lágy vonalú, finom tapintású MOTO EM325 telefon igazi zenelejátszási élményt kínál, beleértve a tárolt zenei könyvtárhoz való közvetlen hozzáférést és a beépített FM rádiót is. A telefonnak dedikált zenegombja van, így a felhasználók egy gomb megnyomásával elérhetik a tárolt zeneszámokat, a megszokott kezelőfelület segítségével pedig a dalok lejátszása, megállítása, előre- és visszatekercselése is egyszerű feladat. A felhasználók az FMShare funkció révén kedvenc rádióállomásuk frekvencáját egy gomb megnyomásával átküldhetik szöveges üzenet formájában barátaiknak. Az optimális térbeli hangzás elérése érdekében a zene előrenéző hangszórón keresztül is lejátszható. Az EM325-ös készülék kiváló minőségű külső borítást kapott, amelyet öröm kézben venni.

Bár a három új készülék három különböző formavilággal rendelkezik az eltérő stílusigények kielégítése céljából, mindegyik támogatja a GSM-technológiát, és számos funkcióval rendelkezik az élvezetes, mobiltelefonos zenei élmény eléréséhez, amelyek a következők:



  • ­       Egyszerű használat, ami könnyű áttérést jelent a telefonbeszélgetésekről a szöveges üzenetekre és a zenére
  • ­       Beépített zenelejátszó, amely egyszerűsíti a zene elérését, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó zenehallgatás közben más funkciókat is elérjen
  • ­       Több digitális zenei formátum támogatása, beleértve az MP3-at is, így az eszközök segítségével könnyedén szinkronizálható a zene
  • ­       RDS rendszerrel ellátott FM rádió, amely megjeleníti az elhangzó zeneszám címét és előadójának nevét, így Ön új előadókat és dalokat fedezhet fel
  • ­       Univerzális 3,5 mm-es jackcsatlakozó, valamint sztereó Bluetooth vezeték nélküli technológia, amely a kedvenc vezetékes vagy kompatibilis vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók csatlakoztatását teszi lehetővé, beleértve a Motorola S9-HD fejhallgatót és a Motorola új, hordozható ROKR hangszóróit is.

 Legyen mobil – zenében is!

A felhasználók számos tartozékot csatlakoztathatnak ehhez a három telefonhoz, így lehetővé válik a zene menet közbeni hallgatása és megosztása. A sztereó hanghatású ROKR EQ7, EQ5 és EQ3 hordozható hangszórók az egész világon kaphatóak. Az EQ7 vezeték nélküli Hi-Fi sztereó hangszórórendszerhez négy nagyteljesítményű hangszóró tartozik, amelyek telt hangzást adnak a zenének és a telefonbeszélgetéseknek. Az EQ5 kisméretű, hordozható, vezeték nélküli hangszóró egy zsebben is elfér, és bámulatos hangminőséget biztosít a zenehallgatáshoz és a telefonbeszélgetésekhez. A könnyű EQ3 kompakt, összecsukható hangszóró a mobil zenei eszközök tökéletes, hordozható vezetékes kísérője.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés