Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az N-Gage-es Colin McRae befut az üzletekbe

Kütyük

Az N-Gage-es Colin McRae befut az üzletekbe

A Nokia bejelentette, hogy elindult a Codemasters által kiadott, régóta várt rali akciójáték, a Colin McRae Rally 2005 szállítása.

Az izgalmas, a többszereplős üzemmódot támogató, valós rali autókkal és helyszínekkel játszható, és fejlett ütközés-modellezést kínáló, legendás autóversenyes játék a ralizás igazi élményét hozza el az N-Gage platformra.

˝Ebben a játékban a többszereplős üzemmód jelenti az igazi nagy dobást. Az idei ünnepek során a játékosok az N-Gage Aréna árnyékversenyein a világ leggyorsabb ralijátékosaival mérhetik össze tudásukat˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia Játékok üzletágának játékkiadásért felelős igazgatója. ˝A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően barátunkat is kihívhatjuk egy gyors futamra˝.

A Colin McRae Rally 2005-ben 16 különböző autóban nyolc ország 64 ralipályáján versenyezhetünk. A játékosok az időrekord megdöntéséhez a helyzetnek megfelelően tuningolhatják fel autóikat. Az úttípusok, az időjárási körülmények, és az autóvezetés valósághű ábrázolásának köszönhetően a játékosok egy igazi ralin érzik majd magukat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés