Connect with us

Hirdetés

technokrata

Építsünk álomcsapatot az N-Gage játékgépen megjelenő X-Men Legends játékban

Kütyük

Építsünk álomcsapatot az N-Gage játékgépen megjelenő X-Men Legends játékban

A Nokia ma bejelentette, hogy a népszerű Marvel szereplőkön, az X-Men figurákon alapuló első háromdimenziós akció-szerepjáték, az X-Men Legends az Activisionnal kötött megállapodás alapján megjelenik az N-Gage platformon.

Az X-Men Legends-ben a játékosok feladata a kedvenc X-Men Super Heroes figuráikból felépülő négyfős csapat létrehozása, felszerelése és irányítása úgy, hogy a csapat meg tudja védeni az emberiséget a Gonosz mutánsok testvérisége és a többi Marvel Super Villain szupergonosz ellen vívott háborúban.

A játékosok sokféle, egy játékost igénylő küldetésben, illetve a Bluetooth vezeték nélküli technológia révén többszereplős üzemmódban is edzhetik X-Men osztagukat. Az N-Gage Arénában közzétehetik legmagasabb pontszámaikat, illetve új játékokat és küldetéseket tölthetnek le.

˝Az X-Men Legends-ben a játékosok továbbfejleszthetik és bárhol harcba küldhetik kedvenc X-Men karaktereiket, a Bluetooth segítségével és az N-Gage Arénában pedig más X-Men rajongókkal is összemérhetik tudásukat˝ – mondta Pasi Pölönen, a Nokia játékkiadásért felelős igazgatója. ˝Ez a nagyszerű játék az N-Gage platform kínálta mobil többszereplős funkciókat használja ki˝.

˝A hősies X-Men történet gyors ütemben zajló eseményei és a lenyűgöző szerepjátékban rejlő stratégia, mélység és izgalom keverékét nyújtó, az N-Gage játékgépen megjelenő X-Men Legends-zel a játék kedvelői minden eddiginél jobban élvezhetik az X-Men játékot˝ – mondta Dave Anderson, az Activision, Inc. üzletág-fejlesztési igazgatója. ˝Az N-Gage-dzsel foglalkozó kollegáinkkal végzett munka eredményeképpen az X-Men rajongók már útközben is belemerülhetnek a játékba˝.

A játékosok kedvenceik négyfős osztagát hozhatják létre többek között Wolverine-nel, Gambit-tal, és Storm-mal, akiket az X-Men világban ismerős jelenségekkel találkozva végigvezethetnek a Marvel mutáns univerzumát behálózó, lenyűgöző történetben.

A szuperhős-csapat létrehozása során a játékosok átalakíthatják az egyes szereplőket, akikből így a világ legütőképesebb Super Heroes csapata válik.

Az X-Men Legends ESRB besorolása még nem készült el, a játék az N-Gage játékgépen pedig 2005 első negyedévében jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés