Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,3 megapixeles, makró üzemmódos kamerás mobil újdonság

Kütyük

1,3 megapixeles, makró üzemmódos kamerás mobil újdonság

Az Egyesült Államokban a napokban megkezdődött az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgéppel felvértezett Audiovox PM-8920-as mobiltelefon kereskedelmi forgalmazása.


A Sprint kínálatában fellelhető kagylóformájú újdonság összecsukott állapotban 86,3 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 22,8 milliméter vastag és 109 gramm tömegű. A TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső kijelző felbontása nem különösebben nagy, egész pontosan 128×160 képpont, viszont színmélysége igen csak impresszív, ugyanis az LCD több mint 260 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A fontosabb specifikációk közé sorolható a 8 MB méretű belső memória, a repülőgépes üzemmód, valamint a kihangosító funkció.

Az 1,3 megapixeles felbontású kamera a gyártó szerint páratlanul jó minőségű fényképek készítésére alkalmas. A kamera érdekessége a nyolcszoros digitális zoom funkció, valamint a makró üzemmód, melynek segítségével közeli tárgyakról is éles képeket lehet rögzíteni.

A 300 férőhelyes telefonkönyvvel ellátott Audiovox PM-8920 a mai elvárásoknak megfelelően Java kompatibilis, polifonikus csengőhangokkal rendelkezik, WAP böngészője pedig 2.0-s verziószámot visel magán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés