Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Bluetooth headsetet mutatott be a Panasonic

Kütyük

Új Bluetooth headsetet mutatott be a Panasonic

A Panasonic kiadta vadonatúj Symbian operációs rendszerű okostelefonja első kiegészítő termékét, egy természetesen más Bluetooth kompatibilis telefonokkal is használható headsetet.


A Panasonic X700-hoz szánt BHX70 típusjelzésű headset méreteit tekintve a középkategóriában versenyez. A mérlegen egész pontosan 23 grammot nyomó újdonság 57 milliméter hosszú, 36 milliméter széles és 30 milliméter vastag.

A jobb és bal fülön egyaránt használható headseten két működésjelző LED kapott helyet. A Headset és Handsfree üzemmódokat ismerő BHX700 Bluetooth Class 3 kompatibilis, és a tízméteres körzetében található telefonokkal párosítható össze. A készülék akkumulátora a gyári specifikációk szerint 125 órás készenléti, illetve 5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A Panasonic X700 töltőkábelét használó új headset személyreszabhatóságával sincsenek problémák, ugyanis a gyártó három különböző színű cserélhető borítást csomagol mellé. A várható kereskedelmi árral kapcsolatban egyelőre sajnos nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés