Connect with us

Hirdetés

technokrata

BlackBerry 7730: profi PDA-mobil a RIM-től

Kütyük

BlackBerry 7730: profi PDA-mobil a RIM-től

A Research In Motion bejelentette legújabb, vezeték nélküli szolgáltatásokkal rendelkező high-end kategóriás kéziszámítógépét, a BlackBerry 7730-at.

Az elsősorban az európai piacokra szánt modell elsősorban nagy méretű színes kijelzőjéről, GSM/GPRS támogatásáról, valamint elektronikus levelezési, telefonos, üzenetküldési, webböngésző és szervező alkalmazásairól ismerszik meg, és nem elhanyagolható szempont, hogy teljes mértékben Java kompatibilis.

A nagy felbontású és egyben nagy méretű színes folyadékkristályos kijelző révén a BlackBerry 7730 ideális választást jelent a folyton mozgásban lévő üzletemberek számára – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Mike Lazaridis, a Research In Motion elnök-vezérigazgatója, majd hozzátette, hogy a vadonatúj készülék lényegében minden olyan professzionális szoftverrel fel van vértezve, melyekre az üzletembereknek szükségük lehet.

A 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes LCD-vel szerelt BlackBerry 7730 képes a beérkezett elektronikus levelek csatolmányának megnyitására, valamint nem okoz számára nehézséget a Word, Excell, PowerPoint, PDF és WordPerfect állományok megjelenítése. A háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900 MHz) működésre képes eszköz többek közt 16 MB flashmemóriával, 2 MB SRAM-mal, újratölthető lítium elemekkel, belső antennával valamint USB (Universal Serial Bus) interfésszel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés