Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens DRM Music Player, a mobil zeneletöltő

Kütyük

Siemens DRM Music Player, a mobil zeneletöltő

A Siemens Information and Communication Mobile Münchenben bejelentette legfrissebb mobil újdonságát, a DRM Music Playert.

A mobiltelefon tulajdonosok immár nem csak a készülékeikbe integrált rádióvevők segítségével hallgathatják meg a legújabb zenei felvételeket, ugyanis a DRM Music Player segítségével minden eddiginél egyszerűbben tölthetők le digitális zenék. A letöltés elindításához mindössze egy megfelelő mobiltelefonra, a Siemens új lejátszójára, illetve egy zenei szolgáltatásra van szükség. Az O2 mobil operátor a DRM Music Player debütálásával együtt indította el ezen szolgáltatását, a O2 Music Service-t.

A fejlesztők elmondása szerint a digitális zenei felvételek mobil módon történő letöltése a DRM Music Playernek köszönhetően lényegében gyerekjáték. A művelet végrehajtásához mindössze annyit kell tenni, hogy a mellékelt kábel, vagy az infravörös port segítségével kapcsolatot kell teremteni a lejátszó és egy GPRS kompatibilis mobiltelefon között, ezt követően pedig lényegében néhány gombnyomás, és már töltődnek is a kívánt zenei felvételek. A mindössze 52x98x21 milliméteres méretekkel rendelkező, 80 gramm tömegű DRM Music Player kijelzőjén természetesen elolvashatók a zenék címei.

A fejlesztők elmondták, hogy a DRM Music Player tulajdonképpen egy olyan kis PDA, mely egyetlen funkcióval rendelkezik, ez pedig nem más, mint a zenei felvételek letöltése, illetve lejátszása. A lejátszóhoz alaphelyzetben egyébként egy 64 MB kapacitású SD memóriakártya jár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés