Connect with us

Hirdetés

technokrata

29 új Siemens mobiltelefon várható 2004-ben

Kütyük

29 új Siemens mobiltelefon várható 2004-ben

Németország vezető mobiltelefon gyártó cége, a Siemens 2004-ben legalább huszonkilenc vadonatúj mobiltelefont fog piacra dobni.

Minderről Rudi Lamprecht, a Siemens mobiltelefonos részlegének vezetője beszélt a napokban Münchenben. Lamprecht elmondta, hogy véleménye szerint a mobil készülékek világpiaca jövőre mintegy 5-10 százalékos növekedésen fog keresztül menni, így amennyiben minden jól megy, a 2004-ben eladott mobiltelefonok száma elérheti a 470 milliót.

Lamprecht ezenkívül utalt arra, hogy a Siemens természetesen növelni szeretné mobilpiaci részesedését, különös tekintettel az Európán kívüli országokban. A német vállalat az elmúlt negyedévben egyébként mintegy 12 millió mobiltelefont hozott forgalomba, ennek köszönhetően pedig piacrésze a korábbi 7,5 százalékról 9 százalékra növekedett. A Siemens a teljes üzleti évben 39 millió darab mobil készüléket adott el, ami mintegy 18 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest.

Lamprecht elmondta, hogy utólag hibás döntésnek tekinthető, hogy a Xelibri márkajelzéssel ellátott divattelefonokat a vállalat csak butikokban és egyéb kereskedésekben árulta, és a hagyományos mobil kereskedelmi láncba nem vezette be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés