Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új fejlesztői verseny a legjobb mobil online játékok felfedezésére

Kütyük

Új fejlesztői verseny a legjobb mobil online játékok felfedezésére

A Nokia ma meghirdette a ConnectCoder N-Gage mobil játékgép játékcsatát, amely az európai, Egyesült Államok-beli és kanadai játékfejlesztők versenye a Nokia N-Gage játékgép egyedülálló mobil online funkcióit kihasználó, legizgalmasabb játékötletek megtalálására.

A játékos közösség kreativitását és újító szellemét szabadjára engedő pályázat 2004. január 31-ig él.

A nyertes ötletek olyan eredeti, a kapcsolat élményét kihasználó játékok lesznek, amelyek esetében a mobilitás a játék szerves részét képezi. További fontos feltétel a magas színvonalú grafikai megjelenítés, az izgalmas szereplők, a lebilincselő történet, és a mobil játékok társasági vetületét kiemelő interaktivitás. A zsűrit a Nokia N-Gage Publishing csoport alkotja, a nyerteseket pedig 2004 elején e-mailben értesítik.

˝A Nokia N-Gage egyedülálló funkciói miatt olyan elképesztő ötleteket várunk a fejlesztőktől, amelyek tényleg kihasználják a Bluetooth vezeték nélküli technológiát, a GPRS kapcsolatot és az N-Gage Arénában uralkodó közösségi érzést˝ – mondta Ilkka Raiskinen, a Nokia Mobile Phones alelnöke. ˝A Nokia N-Gage jó helyzetben van ahhoz, hogy a mobil online játékok platformjává váljon, a Játékcsata verseny pedig a fejlesztők számára lehetőséget teremt arra, hogy részt vegyenek az izgalmas játékok új generációjának megalkotásában˝.

A legjobb három pályázat között elosztott 30 ezer euró nyereményen felül a győztesek meghívást kapnak a játékfejlesztők 2004-es konferenciájára, és ötleteiket bemutathatják a Nokia N-Gage Publishing vezetőinek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés