Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 trendi fülcimpa-fülbevaló

LifeStyle

5 trendi fülcimpa-fülbevaló

5 trendi fülcimpa-fülbevaló

Igaz, hogy az utóbbi időkben nagyon szeretjük az óriási, aranyozott karika-fülbevalót, minél több csavarral vagy strasszal. Ennek ellenére a világ nem ér véget a 80-as évek bizsuival. A lógós fülbevaló mellett például a fülcimpa-fülbevaló is nagyon vagánynak számít manapság. Ezt be is bizonyítjuk három szupertrendi fülcimpa-fülbevalóval!

Lepkeszárnyon

Ha nagyon szeretnénk ragaszkodni a divathoz, akkor nem hagyhatjuk figyelmen kívül a lepkéket. A lepke, a virág és a strasszkövek a legújabb ékszerdivat legcsajosabb elemei. Egy igényesen kidolgozott, fülcimpára szálló, bedugós lepke pedig vagány megtestesülése a csajos trendnek. Ugyanis ebben az esetben a romantika és a színes kövek egy kis punk hatással ötvöződnek, így válnak igazán trendivé.

A bedugós fülbevaló ugyanis önmagában stílusos és vagány, ha kell, diszkrét és elegáns, ha kell, felfedi a bennünk rejlő lázadót. Akár egy lepke vagy egy virág formájában is.

Gyöngyfülbevaló

 Az apró clipsek, a bedugós fülbevalók készülhetnek gyöngyből is. Ez a megoldás diszkrét és stílusos, elegáns, mégis visszafogott. Bármilyen ruhához viselhetjük. Egy nagyobb gyöngyből készült darab például egy üzleti szetthez vagy alkalmi ruhához is jól mutat, de farmerhez is viselhetjük.

Választhatunk olyan darabot is, mely esetében egy nagyobb gyöngyöt több kisebb ölel körbe, esetleg strasszok hangsúlyozzák a gyöngy fényét. Ebben az esetben a fülbevaló inkább elegáns darab, és alkalmi szettekhez viseljük!

Piercing hatású fülkarika – az igazi punkoknak

Akik a WEARING.hu rapper ékszerei között nem találták meg a nekik való darabokat, azok esetleg próbálkozhatnak punk vonalon is. Például a piercingre hasonlító, álfülkarika szettel. A bedugós láncról karika lóg, melyet a fül átfúrása nélkül is el tudunk helyezni a fülkagylón. Az összhatás igazi rock and roll lesz. A fülünk pedig ép marad.

A karikán színes strasszok is lehetnek, ezzel erősítve az idei ékszerdivat egyik fő vonalát, a köves díszeket, a csillogást. Emiatt azonban nem kell aggódnunk, a vagány, punkos kialakítás ellensúlyozza, sőt, még dögösebbé teszi az ékszert.

Gubanc van: csomózott hatású bedugós fülbevaló

A bedugós fülbevalók ötletesek is lehetnek. Ezek a fülcimpába szánt darabok igazi kreatív kis ékszerek. Találhatunk lakat vagy kulcs formájút, esetleg kisebb láncokkal kombinált fülbevalót is. Az egyik kedvencünk azonban az aranyozott, csomózott hatású fülbevaló. Ez a kedves kis darab egyszerre ötletes és divatos, mindenki kedvence. Bármihez felvehetjük, hiszen stílusa minden ruhadarabhoz illik.

Minimalista, geometrikus fülbevaló

 Az egyszerű és letisztult geometrikus minták mindig bejönnek. Ráadásul idén kifejezetten trendinek is számítanak. Válasszunk egy háromszögből, körből és négyzetből álló készletet, és kombináljuk őket egymással. Az összhatás nagyon eredeti lesz.

Ezek a minimalista darabok lehetnek kisebbek vagy épp nagyobb fülbevalók. Strasszkövekkel vagy anélkül is nagyon divatosak.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés