Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan pihenj hatékonyan offline, a festés segítségével?

festés számok szerint

LifeStyle

Hogyan pihenj hatékonyan offline, a festés segítségével?

Hogyan pihenj hatékonyan offline, a festés segítségével?

A számítógép előtt hosszú órákat vagyunk képesek eltölteni. Amióta a home office elérhetőbbé vált a munkahelyeken, azóta sokszor fel sem állunk a gép elől, hiszen a munkahelyi programokat bezárva igazából csak új böngészőket nyitunk meg. Saját otthonunkban a leginkább akkor tudunk töltekezni, ha kicsit kikapcsoljuk a számítógépet, és olyan pihentető tevékenységeket választunk, mint például a festészet. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak ebben a szabadidős tevékenységben!

Flow élmény

A festészet azért remek pihenési lehetőség, mert segít bekerülni az “itt és most” pillanatába. Leveszi a terhet a vállunkról, hiszen eltereli a figyelmet a múltbeli gondokról és a jövőben lévő aggodalmakról.

Van, aki ilyenkor felteszi a jogos kérdést: hogyan vágjon bele? Erre kínál remek lehetőséget a festés számok szerint: nem kell beiratkozni hozzá tanfolyamra, mivel rendkívül egyszerűen elsajátítható vele a festés. A rendelésünkhöz nemcsak az előre számozott vásznat, de a festékeket is megkapjuk – maximum pár ecsetre kell külön beruházni.

festés számok szerint

A fotó forrása: Tefestetted.hu

Mi a menete?

Válasszunk ki a weboldalon egy számunkra szimpatikus képet – vagy akár saját portrénkat is megrendelhetjük. Az elküldött vásznon a körvonalakon belül számokat találhatunk aszerint, hogy azt milyen színnel kell kitölteni. Természetesen a rendeléshez megkapjuk a számozott festékeket, így igazán egyszerűvé és szórakoztatóvá válik a pihenés. A kifestés során nemcsak töltekezhetünk, de növelni tudjuk a koncentrációs készségünket, és segíti a gépelésnél kevésbé használt, úgynevezett finommotoros mozgásaink fejlesztését.

festés számok szerint

A fotó forrása: Tefestetted.hu

Az igazi kihívást keresők a gyémántfestés művészetével is kísérletezhetnek – ekkor az előre megadott kis színes gyémántok megfelelő elhelyezésével születik meg a ragyogó festmény.

Szembeállítva egy passzív sorozatnézéssel, nemcsak az aktív pihenéssel töltöttük az időt, de a végeredményt akár a lakásunk díszítőelemeként használhatjuk fel, vagy elajándékozhatjuk szeretteinknek.

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés