Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pre-paid csomagban elérhető 3G mobilok

Kütyük

Pre-paid csomagban elérhető 3G mobilok

A ˝3˝ nevezetű mobiltelefonos szolgáltató cég az Egyesült Királyságban hamarosan megkezdi a harmadik generációs készülékek pre-paid csomagokban történő árusítását.

Erre elsősorban azért kerül sor, mert az operátor ily módon is növelni szeretné harmadik generációs előfizetői bázisát, illetve mert nagyjából mostanra oldódtak meg a 3G készülékek szállítási problémái. A szolgáltató eredetileg azt tervezte, hogy már tavaly karácsonykor megkezdi az első pre-paid 3G készülékek forgalmazását, azonban mivel partnere, az NEC nem szállított elegendő mennyiségű 3G mobilt, az akció akkoriban még nem vehette kezdetét.

A ˝3˝ szóvivője az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy az NEC márciusig várhatóan több mint 1,5 millió harmadik generációs mobiltelefont szállít majd le a számára, ami lehetővé teszi, hogy az első kártyás 3G készülékek még április előtt megjelenhessenek a kereskedelemi forgalomban. A szóvivő utalt arra, hogy a vállalat első pre-paid 3G készüléke az NEC e313 típusjelzésű készülék lesz, vagyis az e616-os modell csak előfizetéses formában lesz megvásárolható. Az operátor kínálatában egyébként hamarosan olyan új 3G mobilok is feltűnnek majd, mint például a Motorola A925, vagy az LG 8100.

Azzal kapcsolatban egyelőre nincsenek információink, hogy az Egyesült Királyság első pre-paid harmadik generációs mobiljai mennyibe fognak kerülni, illetve, hogy milyen percdíjakat párosít majd hozzájuk a szolgáltató.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés