Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az európai mobilosok nem rajonganak a Motorola MPx200-ért

Kütyük

Az európai mobilosok nem rajonganak a Motorola MPx200-ért

Európában nem túl kelendő a Motorola Windows alapokon nyugvó MPx200 típusjelzésű okostelefonja, ugyanis hiányzik belőle az öreg kontinensen olyannyira favorizált integrált digitális fényképezőgép és Bluetooth kontroller.

Egy a napokban megjelent elemzés szerint, míg az Egyesült Államokban nagy tételben dobhatók piacra az MPx200-hoz hasonló készülékek, addig Európában ma már nehéz eladni olyan okostelefonokat, melyekkel alaphelyzetben nem lehet fotózni, illetve nem lehet kihasználni a vezeték nélküli Bluetooth technológia nyújtotta lehetőségeket. Mint ismeretes, a Motorola MPx200 is alkalmas fotózásra, ehhez azonban egy kiegészítő kamera modult kell vásárolni a készülékhez.

A Mobile Today magazin szerint egy digitális fényképezőgépet és Bluetooth kontrollert nélkülöző okostelefon 2004-ben lényegében olyan, mint egy autó kerekek nélkül. A lap szerkesztői szerint tény, hogy például az üzletemberek elvannak a telefon fényképező funkciói nélkül is, mindenesetre a Motorola részéről merész húzás volt egy ilyen behatárolt tudású készülékkel megjelenni a konkurensektől csak úgy hemzsegő piacon.

Tudni lehet, hogy a Motorola már javában fejleszti az MPx200 közvetlen utódjának tekinthető MPx220-as készüléket. A várhatóan idén júliusban debütáló újdonságból már sem az integrált digitális fényképezőgép, sem a Bluetooth vezérlő nem fog hiányozni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés