Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vezeték nélküli, szélessávú Internet nyilvános helyszíneken

Kütyük

Vezeték nélküli, szélessávú Internet nyilvános helyszíneken

A Matáv most induló EasyNet Plusz szolgáltatásával nyilvános helyszíneken, nagy sebességgel, vezeték nélkül érhető el a Világháló.

A szolgáltatás prepaid kártyák segítségével vehető igénybe a szolgáltatás által lefedett helyszíneken. Elsőként a Vörösmarty téren található Gerbeaud Ház termeiben és teraszán, valamint a Café del Art teraszain érhető el a Matáv EasyNet Plusz szolgáltatása. Végfelhasználói azonosítás nélkül, díjmentesen használhatják a szolgáltatást az ügyfelek több Matáv Pont üzletben (Budapesten a Petőfi Sándor utcában, a Mammut és az Árkád bevásárlóközpontban, vidéken pedig a miskolci és pécsi üzletekben).

Az ügyfelek saját, Wi-Fi adapterrel rendelkező készülékükkel (laptop, PDA stb.) használhatják a szolgáltatást a rádiós lefedettséggel rendelkező területeken. A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges előre fizetett kártyák három különféle címletben kerülnek forgalomba, amelyek 1, 5 illetve 24 órás Internet-elérést tartalmaznak.

A Matáv 2002 novemberében a Mindentudás Egyeteme előadásainak helyszínén helyezte üzembe az első kísérleti nyilvános hozzáférési pontot, ami az előadások ideje alatt jelenleg is üzemel. Az első szállodai nyilvános hozzáférési pontot a Hotel Astoriában 2002. decemberében helyeztük üzembe kísérleti jelleggel. A szállodai hozzáférési pontok száma azóta tovább nőtt, 2003 áprilisától a vezeték nélküli szélessávú Internet-szolgáltatás a Hyatt Regency és Mercure Korona szállodákban is elérhető. A szolgáltatás jellemzően a közösségi terekben, konferenciatermekben és kijelölt szállodai szobákban vehető igénybe kísérleti jelleggel.

A Matáv EasyNet néven már 2003 februárjától kínálja vezeték nélküli szélessávú Internet-szolgáltatását hotelek, konferenciatermek, éttermek és egyéb nagy forgalmú helyszínek részére. A most induló EasyNet Plusz szolgáltatás újdonsága a végfelhasználói azonosítást lehetősége és a prepaid kártyák alkalmazása.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés