Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hol a legolcsóbb a benzin? – új WAP szolgáltatás a T-Mobile Austria-nál

Kütyük

Hol a legolcsóbb a benzin? – új WAP szolgáltatás a T-Mobile Austria-nál

A T-Mobile Austria egyik legújabb WAP szolgáltatása révén a mobiltelefonos előfizetők lényegében bárhol és bármikor megtalálhatják a tartózkodási helyükhöz legközelebb eső és nem utolsó sorban legolcsóbb benzinkutat.

A szolgáltatás kifejlesztésében a T-Mobile Austria, valamint az ÖAMTC, vagyis az osztrák autóklub, illetve a különböző helymeghatározási szolgáltatásokkal foglalkozó t-info munkatársai is kivették a részüket. A T-Mobile Austria előfizetőinek ezentúl lehetőségük nyílik arra, hogy mobil készülékeik kijelzőjén kilistázzák a közelükben található benzinkutakat, illetve, hogy azokat az üzemanyag áraik alapján rangsorolják.

“WAP megoldásaink révén folyamatosan friss információkkal, szórakoztató témájú anyagokkal és egyéb szolgáltatásokkal szeretnénk ellátni előfizetőinket. Célunk nem más, mint előfizetőink mindennapi életének megkönnyítése, ezt bizonyítja a most útjára indított új szolgáltatásunk is” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Dr. Georg Pölzl, a T-Mobile Austria igazgatótanácsának elnöke.

Pölzl elmondta, hogy az új szolgáltatást helymeghatározási technológiák, illetve manuálisan bevitt helyszíni adatok alapján egyaránt igénybe lehet venni. A hagyományos WAP és GPRS díjakat leszámítva teljesen ingyenes szolgáltatás adatbázisában szereplő adatok folyamatos frissességéről az osztrák autóklub munkatársai gondoskodnak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés