Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Westel Enternetben ismét nyíltnap: ezúttal PDA-kat lehet tesztelni

Kütyük

A Westel Enternetben ismét nyíltnap: ezúttal PDA-kat lehet tesztelni

Az Westel folytatja a mobilokkal megkezdett nyíltnapokat, így ezúttal kéziszámítógépeket lehet testközelből vizsgálni…

A korábbi program most folytatódik, így 2002. november 14-én, csütörtökön, 11-19 óráig a Westel Enternet bemutatóteremben megrendezésre kerül a nyílt PDA nap, ahol a hazai piacon elérhető legújabb PDA eszközök, leghasznosabb PDA kiegészítők és a legérdekesebb PDA felhasználói programok együttesen kerülnek bemutatásra.

Mi is az a PDA?

A PDA (Personal Digital Assistant) Digitális Személyi Asszisztens, olyan kisméretű, billentyűzet és egér helyett érintőképernyőt alkalmazó kéziszámítógép, amelyben mindig magunknál tarthatjuk telefonkönyvünket, határidőnaplónkat, jegyzeteinket. Az adatállományok szinkronizálhatók a személyi számítógépünkön tárolt adatállományainkkal.

GSM mobiltelefon és PDA konfigurációval gyakorlatilag bárhol csatlakozhatunk az Internetre, elérhetjük elektronikus leveleinket, faxot küldhetünk és fogadhatunk, kényelmesen megszerkeszthetjük SMS üzeneteinket. Természetesen a PC-ken megszokott programok (Word, Excel, Outlook, Web-böngésző, mp3-lejátszó) „zseb” funkciói is elérhetők ezen eszközökön. Az eszközök kábel-, infra-, vagy Bluetooth kapcsolattal kommunikálnak, de legújabban a PDA-kba már beépítik a GSM telefont, kamerát, sőt egyéb extrákat is.

Az egész napos rendezvényen megtekinthetők és természetesen kipróbálhatóak lesznek többek között a Compaq, Palm, Sony, Fujitsu-Siemens, HP, Psion, Toshiba, Asus, C-pen, Franklin és a Handspring legújabb típusai. Bemutatásra kerül a Pocket Rekorder multifunkcionális mobil eszköz, amely bármely riporteri feladatot teljesít. Az alkalmazások bemutatókból kiderül hogyan jelenik meg azonnal egy papírra vetett szöveg a PDA-ban, hogyan navigálhat a legújabb fejlesztésű Aeromap, vagy a Térképtár programjaival és még sok egyéb érdekesség. A leghasznosabb kiegészítők között megtalálhatók lesznek a Hama termékei.

A bemutatott eszközökről és felhasználói programokról a jelenlévő szakemberek adnak felvilágosítást, bemutatva a PDA-k előnyeit, különböző felhasználási, alkalmazási lehetőségeit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés