Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már most megnézheted az új Nokia mobilt!

Kütyük

Már most megnézheted az új Nokia mobilt!

Már most megnézheted az új Nokia mobilt!

Lebukott a készülő újdonság.

Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a Nokia hamarosan visszatér az okostelefonos piacra. A finn gyártó 2014-ben szállt ki, a Microsoft ugyanis akkor vásárolta meg a mobiltelefonos részlegét. A redmondi gyártó akkor úgy ment bele az üzletbe, hogy 2016. végéig nem készíthet telefont a Nokia.

nokiad1c1

Ennek azonban hamarosan vége, így már javában készülnek az új modellek, amelyek 2017. elején kerülhetnek piacra. Az első példány a D1C lehet, amelyről most a kínai közösségi oldalon, a Weibon jelentek meg számítógépes grafikák.

nokiad1c2

Bár a külső megítélése egyéni ízlés kérdése, az érződik, hogy a formatervért nem a korábbi személyek a felelősek, a telefon a logó letakarásával egy átlagos, mai okostelefonnak is elmenne. A burkolat alatt sincs sok különlegesség, igaz, azért tisztes iparosmunkáról beszélhetünk. Az Android 7.0-ával érkező D1C meghajtásáról ugyanis a nyolcmagos processzorral és 3 GB RAM-mal ellátott Qualcomm Snapdragon 430 lapkakészlet felel majd, emellé 32 GB memóriát és egy 13 megapixeles kamerát pakoltak a mérnökök. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert, a legtöbben a februári MWC-re várják a telefont.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés