Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lassan terjeszkedik az Apple Pay

LifeStyle

Lassan terjeszkedik az Apple Pay

A cég fizető szolgáltatása nagyon lassan lép a nemzetközi piacra.

A világ egyik legértékesebb cége már egy ideje kifejlesztette a fizetős alkalmazását, azonban csak egy-két országban lehet használni. Természetesen Amerikában fizethetünk már a boltba az iPhoneunkkal, de az Egyesült Királyságban is elérhető az Apple pay, ahogy Kanadában és Ausztráliában is. Már egy ideje terjengenek a pletykák a világ legnépesebb országa, Kína is mobilfizetős lesz. Most már azt is tudjuk, hogy a héten jelenhetnek meg a kijelzőkön a bankkártyák.

apple-pay-

Mivel az Egyesült Államok után ez a világ legnagyobb piaca, így várható volt a minél előbbi terjeszkedés. A partner a gyakorlatilag egyeduralkodó UnionPay lesz, amivel az ország nagy részét le is fedik. Az idei év tervei között a hírek szerint még  Franciaország szerepel. Ez is mutatja, hogy a vállalat nem sieti el a terjeszkedést.

Olimpicshop

Olimpicshop

A legnagyobb konkurens, a Samsung Pay is most növeli a felhasználók számát. Már jó pár országot elért a koreai gyártó fizetőszolgáltatása. Spanyolország, Kína, Brazília után Oroszországban is várhatóan hamarosan megjelenik a Pay. Feltételezések szerint az új Galaxy S7 mellett debütál majd a bankkártyás alkalmazás is.

 

Forrás: TheNextWeb ; GSMarena



Szólj hozzá!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés