Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kezdenek behódolni a hírességek? Az új Madonna dal hivatalosan is elérhető MP3-ban

Kütyük

Kezdenek behódolni a hírességek? Az új Madonna dal hivatalosan is elérhető MP3-ban

A hétfői napon olyasmi történt, ami eddig még sosem: Madonna (aki korábban még kampányolt is az MP3 file-okkal való cserélgetés ellen) legújabb számát MP3 formátumban, jó minőségben, korlátozás nélkül tette fel a Webre.

Egyre több híres ember gondolja úgy, hogy szükséges befolyásolnia a közvéleményt az iraki helyzettel kapcsolatban. Nem maradt ki a sorból Madonna sem, aki megjelentette új dalát (American Life), mely háborúellenes szöveggel rendelkezik. Az viszont mindenképpen pozitív hír, hogy ezt úgy tette közzé saját website-ján, hogy azt korlátozások nélkül (igaz, másfél dollár kifizetése után) bárki meghallgathatja, letöltheti magának. Madonna ugyanis egy minden kötöttségektől mentes, jó minőségű MP3 állományban ˝terjeszti˝ új dalát.

Minden valószínűség szerint nem ez lesz az utolsó, ilyen módón hozzáférhetővé tett zene a híres előadónőtől, ugyanis beindult az úgynevezett Madonna Project program. Ennek keretei között azt feszegeti az amerikai énekesnő, miként lehet az Internetet jobban kihasználni dalainak a hallgatókhoz való eljuttatására – mindezt persze úgy, hogy ő se járjon rosszul. Éppen ezért a dal megvásárlásából befolyó összegen kívül az oldalon reklámcsíkokat is elhelyeztek, ami szintén bevételt jelent Madonnának.

A dalért egyébként a Paypal szolgáltatáson keresztül lehet fizetni – ez az Amerikában népszerű számlakiegyenlítési mód már számos egyéb online értékesítés tekintetében bevált. Ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy ugyan roham nem volt, de nagy érdeklődés kíséri az énekesnő próbálkozását – a Warner Music képviselőjének elmondása szerint ezrek iratkoztak fel a website-on a dal megvásárlására.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés