Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felbukkant a Nokia N-Gage első kihívója

Kütyük

Felbukkant a Nokia N-Gage első kihívója

Az Egyesült Királyságban székelő TTPCom bejelentette, hogy az idei év negyedik negyedévében piacra dobja a Nokia N-Gage ellenfelének szánt B´ngo nevezetű eszközt, vagyis Dávid felveszi a harcot Góliát ellen.

Az angol cég vadonatúj eszköze várhatóan minden tekintetben képes lesz felvenni a harcot a piacvezető finn gyártó hasonló kategóriás, ugyancsak a közeljövőben bemutatkozó mobil játékgépével. A B´ngo finn vetélytársához hasonlóan mind teljes értékű mobiltelefonként, mind hordozható játékgépként tökéletesen használható lesz, ráadásul ára is roppant kedvezően alakul majd, ugyanis amennyiben a TTPComnak sikerül elérnie célkitűzéseit, a B´ngo mindössze 200 eurós fog debütálni az európai piacokon.

A TTPCom újdonsága egy háromsávos (900/1800/1900), Class 10 GPRS, Bluetooth és Java kompatibilis mobiltelefont rejt magában, támogatja a polifonikus csengőhangokat, képes az SMS, EMS és MMS üzenetek küldésére és fogadására, és még egy integrált digitális fényképezőgép is a részét képezi. A B´ngo kijelzője 176 x 220 pixeles felbontással rendelkezik és 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, ami várhatóan jól fog jönni a B´ngo-ra fejlesztett játékok esetében.

A B´ngo tulajdonosok a Bluetooth támogatás révén akár nyolc résztvevős mulitplayer játékokban is részt vehetnek majd, a GPRS kompatibilitásnak köszönhetően pedig nagy méretű játékos közösségekhez csatlakozhatnak. A mobil játékgép alaphelyzetben négy darab játékot tartalmaz, azonban a fejlesztők elmondása szerint rövid idő alatt több mint száz játék készül majd erre az új platformra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés