Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két Moto X is érkezett az idén

Kütyük

Két Moto X is érkezett az idén

Bemutatták a Moto X Style-t és Moto X Play-t.

A Motorola idén két készülékkel is bővítette az X termékcsaládot, méghozzá két kiváló óriástelefonnal. Míg az egyiknél a bámulatos üzemidő, a másiknál a gyönyörű kijelző és a teljesítmény dominál. Nézzük is meg mit ajánlanak az idei modellek.

Moto X Play

Ez a variáns annak ellenére, hogy nem a leggyorsabb hardvereket kapta, a felső kategóriába került az X jelzéssel, és ennek meg is van az oka. 3620 mAh-s akkumulátorának és 5,5 colos Full HD kijelzőjének köszönhetően gond nélkül kibír majd két napot egyetlen töltéssel, és a 21 és 5 MP-es kameraszenzorokra sem tehetünk panaszt.

Belsejében egy Snapdragon 615-os processzort helyeztek el 2 GB RAM-al és Adreno 405-ös grafikai gyorsítóval (128-as micro SD kártyával bővíthető). Az Android 5.1.1-es Play ára átszámolva 84 ezer forint.

Moto X Style

Ebben a telefonban megvan minden, amit az előző modellből hiányoltunk. Processzora a legújabb Snapdragon 808, 3 GB RAM-ot kapott és 5,7 colos képernyője QHD felbontású. Ahogy a Play-nél, belőle is elérhető a 16 és a 32 GB-os modell, de 64-GB belső tárhellyel is kérhetjük.

Kamerái megegyeznek a Play-nél leírtakkal, azonban akkumulátora “csak” 3000 mAh-t kapott, ez azonban TurboPower gyorstöltés technológiával egészül ki. Ára valamivel drágább, 112 ezer forint. Mindkét készülékhez elérhető a Moto Maker, mellyel személyre szabhatjuk a megrendelni kívánt készülékeket.

Forrás: Mobilarena



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés