Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bee Hollywood Multi Card: 20% kedvezmény és premier előtti vetítések!

Kütyük

Bee Hollywood Multi Card: 20% kedvezmény és premier előtti vetítések!

Január 16-án indul a Bee Hollywood Multi Card, mellyel számos kedvezményt lehet igénybe venni a Hollywood Multiplex mozikban!

A Bee előfizetők egy egyszerű regisztrációt követően hozzájuthatnak saját Bee Hollywood Multi Card-jukhoz, mellyel egyben a Bee Hollywood Moziklub tagjává is válnak. Ezáltal nem csak 20% kedvezményt kapnak az ország valamennyi Hollywood Multiplex mozijának jegyáraiból, de kis szerencsével akár premier előtti vetítésekre is bejuthatnak.

A 2001. augusztusában megszületett Bee január 16-ától új szerepben mutatkozik be – mint mozihős. A közismert Bee figurák helyett ez alkalommal az ifjú mobiltulajdonosoké lesz a főszerep, hiszen a Bee előfizetők mostantól húsz százalék kedvezménnyel látogathatják az ország összes Hollywood Multiplex filmszínházát. Ez a kihagyhatatlan lehetőség aligha borítja fel napirendjüket, hiszen a Bee korosztálya a leglelkesebb mozilátogatók közé tartozik.

A Bee Hollywood Multi Card ingyenes, csupán kérni kell: a Bee előfizetők egy normál tarifás SMS-ben elküldött regisztráció után a válaszban kapott azonosító segítségével, és a jelentkezési lapot kitöltve a mozipénztáraknál máris átvehetik tagsági igazolványukat.

A legszerencsésebb Klubtagok exkluzív vetítéseken nézhetik meg a legújabb filmeket a Hollywood Multiplex Duna Plaza BEE termében. Ehhez mindössze a rendszeresen megrendezésre kerülő Bee Hollywood Moziklub játékon kell helytállniuk. A tagság részleteiről a BEE boltokban és a Hollywood Multiplex mozikban lehet tájékozódni, és a regisztrációhoz szükséges jelentkezési lapokhoz is ezeken a helyszíneken lehet hozzájutni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés