Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismét bajban van a Samsung

samsung-galaxy-alpha-us-release-date-launch

Kütyük

Ismét bajban van a Samsung

Komoly gyártási nehézségek merültek fel az A szériás eszközökkel kapcsolatban.

A hónapokon át terjengő pletykák és kiszivárgott képek után a Samsung a múlt hónapban végre bejelentette A szériás készülékeit, a Galaxy A3-at és A5-öt.

A koreai gyártó először csak Kínában teszi elérhetővé a termékeket, de ez nem is lenne meglepő, hiszen számos gyártó tesz így manapság. Azonban a SamMobile érdekes fejleményekre hívta fel figyelmünket.

Információik szerit számos gyártási nehézséggel kell szembenéznie a vállalatnak és a alumínium testnek köszönhetően koránt sem olyan teljesítménnyel halad a gyártás, mint azt remélték. Ezért jobbnak tartották először ezen a piacon debütálni az eszközöket.

A riport arról számol be, hogy mindössze 50%-a a legyártott készülékeknek felel meg a Samsung sztenderdnek, ami valljuk be rémisztően alacsony. Sokan a vállalat tapasztalatlanságát emelik ki fő okként a problémával kapcsolatban, hiszen eddig csak műanyag vázú eszközöket láthattunk tőlük.

Reméljük azért sikerül áthidalni a kezdeti nehézségeket, hiszen már épp ideje volt, hogy búcsút mondjon a Samsung a műanyag okostelefonoknak.

samsung-galaxy-alpha-us-release-date-launch



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés