Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatták a Microsoft Lumia 535-öt

Lumia 535_2

Kütyük

Bemutatták a Microsoft Lumia 535-öt

A Microsoft ma bejelentette a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonokat, amelyek a legújabb Windows Phone 8.1 operációs rendszert futtatják és elérhetõ áron kínálják a Microsoft legfrissebb innovációit.

A készülékek öt kimagasló, integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögû 5 megapixeles elõlapi kamerával és 5” méretû kijelzõvel rendelkeznek, így a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok kedvezõbb áron teszik lehetõvé a felhasználóknak, hogy hatékonyságukat növeljék:

– A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és könnyedén válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással.
– Az elõre telepített Office-csomagnak köszönhetõen a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetõek, szerkeszthetõek és megoszthatóak.
– A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhõtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos szinkronizálásához és tárolásához.
– A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetõk.
A nagy, 5” méretû qHD kijelzõn egyaránt élmény a fotók, videók bemutatása és az Office alkalmazások pedig a munka hatékonyságát növelik.
– Az 5 megapixeles, széles látószögû elõlapi kamera nagyobb teret érzékel, így még több mutatható be egy érdekes háttérbõl, többen férnek rá a selfie fotókra és több barát vehet részt a Skype videóbeszélgetéseken.
– A Smart Dual SIM megoldással mindkét SIM kártya folyamatos elérhetõséget kínál, ezért a felhasználók egyetlen hívásról vagy üzenetrõl sem maradnak le.

Lumia 535_2

„A Lumia 535 okostelefon az úgynevezett ’5x5x5’ megoldásunkkal érkezik” – mondta Jo Harlow, a Microsoft telefonokért felelõs üzletágának alelnöke. „Az innováció mindenki számára elérhetõ kell legyen, ezért a legjobb Microsoft szolgáltatásokat ingyenessé tesszük és 5 megapixeles elõlapi kamerával, valamint nagy, 5” méretû qHD felbontású kijelzõvel ellátott készüléket kínálunk jutányos áron.”

A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok novemberben érkeznek egyes kulcsfontosságú piacokra és fehérben, feketében, valamint sötétszürke, élénk narancssárga, élénkzöld és ciánkék színekben lesznek kaphatók.

A Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM telefonok ára operátoronként és piaconként változó. A készülékek becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 110 euró lesz.

Lumia 535_1



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés