Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezért nem működtek az iPhone-ok az iOS 8.0.1-gyel

Kütyük

Ezért nem működtek az iPhone-ok az iOS 8.0.1-gyel

Az Apple magyarázatot adott az szoftver súlyos hibáira. Greg Joswiak Re/Code-nak adott interjújából megtudtuk az elhíresült hiba hátterét.

Bizonyára mind emlékszünk az iOS 8.0.1-es frissítésre, melyet telepítve csaknem használhatatlanná váltak az iPhone-ok. Mivel a social media pillanatok alatt felkapta a témát és napokon belül már mindenki erről beszélt, a vállalat nem hagyhatta szó nélkül a történteket. A telepítés után problémák merültek fel a mobilszolgáltatók érzékelésével, valamint a Touch ID ujjlenyomat olvasó sem működött megfelelően.

Magyarázatot kaptunk végre arra, hogyan kerülhetett sor egy ekkora baklövésre. A Code/Modile konferencián a Re/Code-nak adott interjúban az Apple marketing igazgatója, Greg Joswiak elmondta, hogy a szoftverrel semmi probléma nem volt, és a frissítések “csomagolása” volt felelős a hibáért, ahogy elküldték a különböző szervereknek.

Joswiak védte az Apple-t, és véleménye szerint mindenhol előfordulnak hibák, fontos kérdés azonban, hogy ezek javítása milyen gyorsasággal történik, és ebben a vállalat jól szerepelt. A bugos szoftver letöltését órákon belül letiltották és mint tudjuk napokon belül megérkezett az újabb verzió, mely csaknem hibátlanul működött.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés